VASTE CATERAARS


Jullie krijgen de keuze om met één van de volgende cateraars samen te werken. Iedere cateraar is zorgvuldig uitgekozen en heeft een uitstekende reputatie. Voor ieder feest vragen we een aparte offerte op, die past bij jullie wensen. Dus géén copy-paste!

Wij vragen een offerte op maat op of brengen jullie rechtstreeks met de cateraar in contact. Wij zorgen voor de praktische organisatie!

DRANKEN & OPDIENING


Wij zorgen voor professionele kelners en maîtres. Zij staan in voor het opdienen en afruimen van de catering (food & drinks). Frisdranken, waters en bieren neem je van ons af. Wijnen en bubbels mag je zelf voorzien (zonder stopgeld) of kan via ons aangeleverd worden. Voor welke cateraar of fles je ook kiest, wij zorgen dat alles mooi samenkomt!

ONTDEK ONZE CATERAARS
(OP ALFABETISCHE VOLGORDE)

Wens je een culinaire smaakbeleving vanop een bbq, houtgestookte smoker, of tigerfire? Dan ben je bij Barbelicious op het juiste adres.

 

We verzorgen je feest vanaf het eerste hapje tot de laatste late-night snack

Bij Barbelicious kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden, waaronder buffetten, bbq,s, smoked menu’s of een heus streetfood festival.


Culinaire gastronomie is het hoofdingrediënt van onze service. Want net dat waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken, is onze topprioriteit. De drijvende kracht in de keuken van Carpe Diem is Jan Wirix. Wat begon als hobby groeide uit tot een ware passie. Jan volgde een traiteursopleiding en zette vanaf 1980 z’n eerste stappen als cateraar. En met succes. Sinds de jaren ’90 is Carpe Diem niet meer weg te denken uit het gastronomisch landschap.

Voor elke gelegenheid verzorgen we prestigieuze menu’s met verse  topproducten. Elk buffet, elke receptie van Carpe Diem is een festijn met klasse en stijl. Originele details in de gerechten getuigen van een verjongde gastronomie en vakmanschap. En ons enthousiast team maakt van uw feest een onvergetelijke belevenis. Onze medewerkers staan klaar om ook van uw event een succes te maken. Dat is een belofte!


Smaakmakers & sfeermakers die elkaar ontmoeten: een speciaal moment. Er ontstaat een wisselwerking tussen het culinaire en de beleving.

 

Onze chefs zijn de sensationele smaakmakers van jouw feest. Ze nemen jou en je gasten mee op rondreis langs onze wereldse keuken en bereiden met toewijding gerechten die helemaal af zijn. Van Vlaamse klassiekers tot de exotische keuken, van vegetarisch tot bourgondisch. Of van een viergangenmenu tot een luxebarbecue. Het team van Global Cuisine staat volledig open voor al jouw ideeën. Allemaal vanuit het hart – uit liefde voor lekker eten.

 

En dan is er natuurlijk de liefde voor jou en je gasten. Onze sfeermakers leiden jouw feest tijdens de voorbereiding in goede banen en zorgen ervoor dat alles ter plaatse perfect verloopt. Van de tafelaankleding over het zaalpersoneel tot de gerechten die wij op jullie borden toveren.

 

Samen zorgen we voor de juiste mix van smaak & sfeer, zodat jouw culinair moment er eentje wordt om te koesteren.